When Im with you Im chilling

2013-12-28 @ 13:50:05
Ciao amigos!
Nu har vi ju nästan inte hörts sen jul och eftersom tiden kutar och inte lunkar eller ens powerwalkar här så känns det inte alls länge sen. Och vad har hänt sen dess..jo regnet kom och trotsade men då trotsade jag Madde och Britta vädergudarna och åkte till Kings Cross och festade lite. Sen kväll men värt när man ändå är ledig och kan sova länge. 
Kvällen därpå, alltså igår gick vi till Marquee som blivit lite av en favorit här i Sydney. Flott och Posh, och inte behöver ett ställe vara det för att vara roligt men på Marquee är det lite utav grejen. Vi hade vip bord med Jonny & Co. från Sollarium och tre egna bartenders. Så inte behövde man gå törstig. Dans och mingel ända in på småtimmarna och 06.30 am avslutades den kvällen med mackor uppe i köket, fast att jag hellre vill ha donken eller Kfc eller hungry Jack..men fattiga backpacker livet har sina tvister. 
What else..jo, mellanrea härom dan också..KAOS!! Det man skojar om i Sverige att folk krigar inne i affärerna STÄMMER här..fick en å annan armbåge i magen, mest av kineser..please dont ask me why ;) 
Imorgon jobb 10-18 
Thats about it! Slänger in några pics också! Kisses Linn 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0