Let me introduce to you..

2013-10-31 @ 11:50:17
Girlsen som vi bor med här i Leichheart fram tills måndag..+ Madde som är bakom kameran :) 
 
 

VI HAR FÅTT EN LÄGENHET!!!!!!!

2013-10-31 @ 08:01:23
Yes, ni hörde rätt peeps!
Igår blev det bestämt att vi får ta över kontraktet på en lägenhet precis i centrum här i Sydney! 
Och det är vi VERKLIGEN VÄRDA, så som vi har åkt runt på visningar och letat runt den senaste tiden. 
Men slit ger resultat, så nu har ett berg lyfts från axlarna och vi får flytta in den 4:e, nästa måndag. 

Vi har ju dock inte lägenheten helt för oss själva, två andra killar bor där också men som läget är i Sydney nu kan man inte annat än bo med andra, att ha något själv är bara för miljonärer och presidenter. Tro mig. Vi släpper inte den här nu! Haha 
Bilder kanske kommer när vi flyttat in. 
Om man är snäll :)

XX Linn 


Födelsedag i Sydney

2013-10-31 @ 07:52:04
30 oktober!!
Nybliven 23-åring och vi såg till att fira det riktigt ordentligt! 
Milla bjöd mig på supergod chokladmilkshake och pancakes på Belli på fm, ett italenskt ställe här i närheten av huset vi bor i nu. 
En riktigt sockerbomb för att synda till det! Tur vi är lika tjocka. 

Kvällen fortsatte lika bra den. Alla vi tjejer lagade tacos och drack vin, sen tog vi en taxi ner till Bondi för lite fäääst på Bondi beach hotel. 
Humöret på topp och det ända som var lite synd var att de stängde vid 01..det gick inte ens att försöka övertala dom att ha öppet liiite längre, trots att man fyllde år..och faktiskt inte fyller 23 nån mer gång i livet...aja, det var värt ett försök ;) 



News

2013-10-28 @ 13:49:33
Hej på er där hemma i Sveadala!
Ja..våran måndag leder mot sitt slut och inatt och i några nätter framöver sover jag och Millan i ett barnrum i ett område 20 min utanför stan.
 Hur kommer det sig kan man fråga..jo vi tröttnade på vårat hostel inne i stan som inte var det fräschaste man stött på, men som ändå funkade för oss jetlaggade veklingar som somnade vid 20 på kvällen de första nätterna. Tidsskillnaden tog en hel del på krafterna...

Nu är vi iaf hos en svensk tjej som lånar ett hus av några kompisar som vi får ha ett rum hos i några nätter tills vi hittar vår egna pärla! Finns mkt både ris och ros här, vilket man märker när man är ute och letar boende. Vi har faktiskt fått första tjing på de ställena vi har varit på, vilka har legat i fina områden, precis vid stranden och fint inrett, men det har alltid varit något som inte riktigt passat. Magkänslan har blivit våran bästa vän! Så jakten fortsätter. 

På onsdag har vi blivit bjudna till en fest på ett stort hustak i Bondi Beach, en kille vi lärt känna ska va dj där och då passar vi på att fira min födelsedag samtidigt! :)

Nu dags att sova, ha en fin dag där hemma! 
Puss Linn 

Sydney here we are!

2013-10-26 @ 04:41:00
Hej hopp! Som ni redan vet så befinner vi oss i Sydney. Allt har gått bra och vi letar efter lägenhet nu för fullt. Ganska klurigt att veta vart man ska leta och vart lägenheterna ligger när man inte har koll på vad områdena och gatorna heter... men men, det löser vi såklart! Just nu bor vi på ett sunkigt hostel nära Hyde park. Är riktigt vidrigt men man börjar ändå vänja sig lite :P Vår dröm vore ju att bo på Manly beach eller Bondi beach men det är sjukt dyrt där:/

Imorgon ska vi ev flytta in hos en svensk tjej för några dagar som har en lägenhet i Darlinghurst i Sydney.

Dax att leta vidare och sen ska vi åka med färjan över till Manly beach och kolla läget där :)

Btw! I morse när jag och Linn var ute på en powerwalk så satt de 4 kakaduor bara några meter från oss där vi gick!! Känns helt stört att se papegojor knata omkring på gräsmattan såååå nära!!! :D

Ciao! Good bye! / Caaamiii

Singapore!

2013-10-22 @ 13:52:39
Nu har vi äntligen landat i Singapore! Coolt att vara här, har aldrig varit så långt bort.. Om nu inte USA ligger på ca samma avstånd...? Nu väntar vi på nästa flyg som ska ta oss till Sydney! Lite förseningar tyvärr men nån gång kommer vi ju förhoppningsvis fram;) 

Nu är det dax för en resa på ca 8 timmar å sen ska vi checka in på ett hostel i Sydney för natten/ morgonen.. Spännande!! 

Tjing tjong! /Camiiiii 

Dont you ever say

2013-10-18 @ 12:11:51
Yeaaaaassss! Packningen är halvklar..ingen väska är vägd än dock..kommer säkert få sortera ut massor jag vill ha med! Hur packar man för ett år licksom..GAAHH!! But im happy ♥ love/ Linn
 
 

KBK

2013-10-17 @ 13:26:34
 
                                                                              
Maggan i somras!
    
Bara 4 dagar kvar nu..!! DÖÖR..!
 
XO linniisss
 

Tueesdaay

2013-10-15 @ 17:51:01
Heejjjja us!!!! 
Tänkte bara påminna alla om att skaffa eller inboxa sin Skype/kik/Whatsapp/viber till oss så vi faktiskt kan nå varann framöver. 
Jag heter linn.nordq på skajpan för er som jag inte redan har :))

Om en vecka (svensk tid kl 20.10 på em) landar vi i fina Sydney och för oss är det då 06.10 på morgonen! Synd att man inte är morgonmänniska..
Känns som man ändå kommer vara som ett barn på julafton i princip hela resan.  Alltså ha svårt att somna för allt pirr i magen. Kan lova att jag är den där töntiga tjejen som ropar hejdå Sverige när vi lyfter och sen ivrigt klappar i händerna när vi gjort en fin och lugn landning..stackars Milla ;) 

Det va allt just nu..Peace! 

XX Linn 




Fjorton dagar kvar..

2013-10-07 @ 23:21:08
Fokuserade tjejer!!

Tjenixen!

2013-10-06 @ 20:44:09
Jobb, jobb, jobb! Har varit några hektiska veckor med jobb och fix inför resan och nu är det BARA 14 dagar kvar! Sick!! Sen är det en resa på 24 timmar till andra sidan jorden. Det ska bli såå spännande! Dax å börja packa resväskan lite smått och fundera ut vad som är nödvändigt att ta med och vad som bör stanna hemma:p Ooohh allt är så oförutsägbart och vi vet ingenting om hur det kommer bli där... Men det är lite spännande att inte veta och bara köra lite spontant. :) tänk om vi fastnar i "tullen" och blir helt grillade?! Haha kommer pissa på mig;) 

Svårt att veta vad man ska skriva eftersom man inte är någon storbloggare direkt.. Men men..:) 

/Camii


Hello there mate!

2013-10-04 @ 10:43:24
Tänkte bara skriva en rad för er som redan börja kika in här allt oftare :)

Först och främst, börjar bli sjukt nervös inför resan. Man licksom vaknar på morgonen och vet att nått snart kommer hända..strange feeling..hehe och då har jag inte ett sjätte sinne (vad jag vet) ;) 

Annars är det ju fredag idag och det känns ju alltid lite i magen det med :D 
För er som undrar så kommer vi ligga 10 h före än i Sverige (hoppas jag säger rätt nu) :p 
Så er fredagsmorgon blir vår fredagskväll, vilket innebär att festen kanske redan är i full gång nu...ahhhhhh ja men blir tokig på allt det här! Men fan va man längtar! 

Haha! Flumt inlägg! 
Xo Linn 


<3 

Hej Hopp!

2013-10-03 @ 13:39:00
Nu är det sjukt nära, bara 18 dagar kvar! Känns som att dagarna bara springer förbi. Håller på och packar ner alla saker som ska flyttas ut så att Minna kan flytta in sen :) Så skönt att jag får hyra ut min lägenhet under tiden jag är borta. Vet inte vad jag skulle gjort annars...

Såå mycket att tänka på inför resan men tror vi har ganska bra koll på det viktigaste. Hade en liten update med Limpan igår så de här ska nog gå bra! :)

tudelueee! /Caaamii
RSS 2.0